Behangen

Ieder behang heeft een eigen kwaliteit en een eigen sfeer, beleving of uitstraling. Wil je kleur en contrast in je interieur of kies je juist voor rust? Wil je een afwijkende kleur zoals blauw waardoor je kamer groter lijkt.Of wil je bijvoorbeeld rood dat weer stoer en opdringerig is. Volg je een trend, of ga je voor een eigen indentiteit? Bepaal voor jezelf wat je wilt: papierbehang, textielbehang, schuimvinylbehang, glasvliesbehang etc. Kortom er is voor elk wat wils.

  

Stucen of behangen?
Jaarlijks neemt een groot aantal mensen de sleutels van hun nieuwbouwwoning in ontvangst. Zij worden geconfronteerd met de keuze tussen stucen of behangen. Veel mensen zijn onterecht in de veronderstelling dat stucwerk altijd beter oogt dan behang. Renovliesbehang (glad glasvezelbehang) heeft hetzelfde visuele eindresultaat als stucwerk, maar is aanzienlijk goedkoper. Daarnaast heeft renovliesbehang niet het risico te gaan scheuren. Die kans is wel aanwezig bij stucwerk in nieuwbouwwoningen.

Voor een professioneel advies bent u bij Fred Swaghoven Behang- Schilder- en Spuitwerk Venray aan het juiste adres. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.