Keuken/ meubel renovatie

Zou uw keuken wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken, maar ziet u het niet zitten om een hele nieuwe keuken te plaatsen? Laat uw keuken dan spuiten door Fred Swaghoven Behang- Schilder- en Spuitwerk, het professionele adres voor het laten spuiten van keukens in de regio Venray. Door de keuken te laten spuiten ziet hij er weer als nieuw uit en kunt u er weer jarenlang probleemloos van genieten. Daarbij is spuiten doorgaans een aanzienlijk voordeligere keuze dan het laten plaatsen van een nieuwe keuken. We kunnen uw keuken (over)spuiten in nagenoeg alle denkbare kleuren.

Onze werkwijze

Alle losse onderdelen (keukenkastdeurtjes) worden, voor het beste resultaat, gedemonteerd en gespoten. De vaste onderdelen in de keuken spuiten/ schilderen we bij u op locatie. We zorgen voor een goede voorbereiding, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de voorbewerking of over rotzooi achteraf. Natuurlijk laten we iedere keuken netjes achter. We kunnen desgewenst ook de muren en plafonds van de keuken voorzien van een nieuwe laag verf door deze te spuiten/ tegen.

Afwerkingen spuiten keuken

Naast een brede keuze in kleuren heeft u voor het spuiten van de keuken ook keuze uit verschillende lakafwerkingen. Wilt u de kastjes en de keuken een moderne uitstraling geven? Dan spuiten we de keuken in een 2k matte afwerking. Kiest u voor een wat meer landelijke setting? Dan is het mogelijk om de keuken een 2k zijdeglans afwerking te geven. Daarnaast kunnen we uw keuken ook voorzien van beits en een transparante laklaag, zodat de eigenschappen van het hout zichtbaar blijven.

Folie

Ook kastjes die zijn bedekt met folie (die wellicht aan het loslaten is) kunnen worden gespoten. Wij zorgen er voor dat de folie vakkundig wordt verwijderd en voorzien de deurtjes van een nieuwe laklaag.

Meubel overspuiten

Voor uw meubelrenovatie gaat u naar Fred Swaghoven Behang- Schilder- en Spuitwerk.
Wij demonteren uw meubel, repareren zo nodig wat kapot is en spuiten het meubel in de door u gewenste kleur.
Als wij het meubel terug hebben geplaatst, is uw meubel weer als nieuw.
Gegarandeerd jarenlang plezier van uw meubelrenovatie door de sterke 2K laklaag.

Wat doen wij ?

Spuiten is dé manier om een bestaand interieur, keuken of meubel een compleet nieuwe uitstraling te geven.

Er is verrassend veel mogelijk :

-Inbouwkasten
-Maatkeukens
-Winkelinterieur
-Designmeubels
-Compleet interieur spuiten
-Kozijnen en binnendeuren
-Keukens spuiten
-Deuren spuiten
-Tafels
-Stoelen spuiten
-Div. meubels modern of antiek
-Tuinstellen
-Kasten spuiten
-Radiatoren

Wilt u meer weten over het spuiten van meubels, keukens of andere werkzaamheden
Neem dan contact met ons op! Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.