Schilderwerk

Binnenschilderwerk is voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Het dient ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Het schilderwerk buiten heeft als voornaamste doel de conservering van uw hout- en muurwerk.

Binnen
Binnenschilderwerk verfraait uw interieur en dient echter ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Zeker voor gevelkozijnen geldt dat goed binnenschilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk. Tegenwoordig is er een grote diversiteit aan mogelijkheden en technieken welke binnen toegepast kunnen worden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • latexwerk
  • dekkend schilderwerk
  • lak- en beitswerk
  • behangwerk
  • het plakken van glasvlies / scanbehang / glasweefselbehang
  • decoratieve technieken

Naast bovenstaande technieken kunnen wij ook kleuradviezen verzorgen.

Buiten
Buitenschilderwerk heeft, naast verfraaiing, als voornaamste doel de conservering van uw hout- en muurwerk. Zeker in ons klimaat is het belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Op de lange termijn zal dit zeker kostenbesparend werken. Vaak wordt er te lang gewacht met het plegen van onderhoud waardoor er meer behandelingen noodzakelijk zijn om het schilderwerk weer in goede conditie te krijgen. Fred Swaghoven Behang- Schilder- en Spuitwerk te Venray biedt u de mogelijkheid om door middel van vooraf te bepalen inspectiebeurten uw woning of bedrijfspand in optimale conditie te houden.

Houtrot reparatie
Repareren: goedkoper, sneller en milieuvriendelijker

Wist u dat in de meeste gevallen 95% van het hout van een kozijn met houtrot nog in goede staat verkeert?  Zo’n gedeeltelijk aangetast kozijn compleet vervangen klinkt niet alleen tegenstrijdig, maar is het ook. Repair -Care is dé oplossing voor definitieve reparatie, zonder kozijnvervanging.

Repair-Care is al jarenlang marktleider in houtrotreparatieproducten voor de professionele markt. De producten zijn duurzaam elastisch en vochtbestendig, waardoor reparaties nooit meer stuk gaan.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of voor een houtrot inspectie..